Din varukorg är tom!
Proteinrikt bröd som är gott att rosta tycker jag. För den som kör viktväktarmat kan jag nämna att om man skivar man upp limpan i 30 skivor som jag gjort blir det 3 points för 2 skivor. Rätt najs va!
Ingredienser
KESO® Mini cottage cheese 500 g
Ägg 6 st
Havregryn, fiberberikade 6 dl
Linfrön 1 dl
Chiafrön 1⁄2 dl
Solrosfrön 1⁄2 dl
Pumpafrön 1⁄2 dl
Bakpulver 2 msk
Salt 1 tsk
Fänkålsfrön, mortlade 2 tsk
Kummin, mortlade 1 tsk
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop alla ingredienser i en skål. Rör om ordentligt så allt blandas väl.
Klä en limpform med bakplåtspapper (knyckla ihop pappret först -och knyckal upp det igen..) så är det enklare att få det att ligga stilla och komma ut i hörnen på formen.
Häll ner röran i formen och grädda mitt i ugnen i 50 min.
Låt svalna.
Skiva upp och förvara kallt. Går jättebra att frysa såklart.
För den som vill ha lite extra koll... Här har vi näringsvärde på de flesta av ingredienserna.
Copyright 2017 Hemkokat Sverige