Anniqas Kesolimpa utan mjöl

Proteinrikt bröd som är gott att rosta tycker jag.
För den som kör viktväktarmat kan jag nämna att om man skivar man upp limpan i 30 skivor som jag gjort blir det
3 points för 2 skivor. Rätt najs va!




Ingredienser


KESO® Mini cottage cheese       500 g

Ägg                                                  6 st

Havregryn, fiberberikade            6 dl

Linfrön                                           1 dl

Chiafrön                                         1⁄2 dl

Solrosfrön                                     1⁄2 dl

Pumpafrön                                   1⁄2 dl

Bakpulver                                      2 msk

Salt                                                 1 tsk

Fänkålsfrön, mortlade                 2 tsk

Kummin, mortlade                      1 tsk

 

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda ihop alla ingredienser i en skål. Rör om ordentligt så allt blandas väl.

Klä en limpform med bakplåtspapper (knyckla ihop pappret först -och knyckal upp det igen..) så är det enklare att få det att ligga stilla och komma ut i hörnen på formen.

Häll ner röran i formen och grädda mitt i ugnen i 50 min.

Låt svalna.

Skiva upp och förvara kallt. Går jättebra att frysa såklart.



För den som vill ha lite extra koll... Här har vi näringsvärde på de flesta av ingredienserna. 



Taggar: