Träna med Anniqa

GRUPPTRÄNING VIA ZOOM

- 8 st 60 minuters  pass för hela kroppen

- 2 pass i veckan, måndag och onsdag kl 18.30-19.30

- Kostnad för hela utmaningen: 299:-

OBS! Om jag av någon anledning får förhinder vid något tillfälle kan det dyka upp ett förinspelat pass som då visas i den slutna facebookgruppen* för oss som tränar tillsammans! Detta meddelas givetvis i förväg.

VÄLTRÄNAD ELLER SOFFPOTATIS SPELAR INGEN ROLL!
-Passen anpassas efter din nivå och du behöver ha dej själv, en vattenflaska och en träningsmatta. Jag försöker komma med olika alternativ då vi tränar så du kan hänga med även om nån kroppsdel är lite trasig och tramsig eller om du känner dej i dålig form. Jag tipsar även om hur man kan utmana sej under passen så det inte ska kännas för mesigt för den som varit med ett tag.

ENKELT OCH EFFEKTIVT
Vi tränar tillsammans men var och en hemma hos sej.

DU BEHÖVER... en dator/surfplatta eller mobil med internetuppkoppling. Du väljer själv om du vill vara med i bild eller inte. Vi snackar lite före och efter passen men under själva passets gång stängs deltagarnas ljud av så det inte blir så mycket störljud när ni pustar och frustar haha... Undrar man något under passets gång kan man alltid skriva i en chatt eller faktiskt knäppa på sitt ljud för att säga något också.

*SLUTEN FACEBOOKGRUPP
Vi som tränar tillsammans kommer att kunna vara med i en sluten grupp på facebook (valfritt såklart) där något extrapass kommer att läggas upp för den som kanske missar ett ordinarie pass. I gruppen kommer även små tips, tricks och kanske någon liten utmaning att dyka upp då och då också. I gruppen hittar man en drös tips på hälsosamma mellanmål och en del recept på vettigt käk att stoppa i sej både vid träning och annars. 

TRÄNINGEN ÄR FRISKVÅRDSGRUNDANDE så du kan alltså använda din friskvårdspeng! Då gruppträningen sker i hemmen är det var och ens egen hemförsäkring som gäller vid eventuella skador. Tänk på att vi jobbar med att stärka upp det vi har och att man inte ska göra saker som skadar och förstör. Träna efter dina möjligheter och behov! 

Anmäl dej bums till nästa omgång: BOKADIREKT