På gång


2020 blev ett lite speciellt år då alla mina mässor och marknader ställts in på grund av Covid-19 pandemin. Jag har lagt ner tillverkningen av mina hudvårdsprodukter men fortsätter med behandlingarna. Under februari-augusti 2024 kommer det vara oerhört begränsat med behandlingar men så fort det finns tider att boka läggs de upp på min bokningssida som du hittar HÄR!


TRÄNA MED ANNIQA

Sedan början av 2023 kör jag gruppträning via Zoom! Kika HÄR efter aktuell träningsomgång

Standard är att jag kör 4 veckors-utmaningar men det kan förekomma lite varianter.

  • Träning via zoom måndag och onsdag kl 18.30-19.30
  • Totalt 8 st 60 minuters pass
  • Pris för alla passen: 299:-

OBS! Om jag av någon anledning får förhinder vid något tillfälle kan det ev dyka upp ett förinspelat pass som då visas i den slutna facebookgruppen* för oss som tränar tillsammans!

VÄLTRÄNAD ELLER SOFFPOTATIS SPELAR INGEN ROLL!
-Passen anpassas efter din nivå och du behöver ha dej själv, en vattenflaska och en träningsmatta.

ENKELT OCH EFFEKTIVT
Vi tränar tillsammans men var och en hemma hos sej.

DU BEHÖVER... en dator/surfplatta eller mobil med internetuppkoppling.
Du väljer själv om du vill vara med i bild eller inte.
Vi snackar lite före och efter passen men under själva passets gång stängs deltagarnas ljud av så det inte blir så mycket störljud när folk pustar och frustar haha...
Undrar man något under passets gång kan man alltid skriva i en chatt eller faktiskt knäppa på sitt ljud för att säga något också.

*SLUTEN FACEBOOKGRUPP
Vi som tränar tillsammans kommer att kunna vara med i en sluten grupp på facebook (valfritt såklart) där något extrapass kommer att läggas upp för den som kanske missar ett ordinarie pass. I gruppen kommer även små tips, tricks och kanske någon liten utmaning att dyka upp då och då också. I gruppen finns massor med tips på bra mellanmål och det dyker då och då upp ett litet recept på bra och hälsosamt käk också

TRÄNINGEN ÄR FRISKVÅRDSGRUNDANDE
så du kan alltså använda din friskvårdspeng! Då gruppträningen sker i hemmen är det var och ens egen hemförsäkring som gäller vid eventuella skador. Tänk på att vi jobbar med att stärka upp det vi har och att man inte ska göra saker som skadar och förstör. Träna efter dina möjligheter och behov!