Om

Hemkokat - Sverige är en liten verksamhet förlagd i Söderhamn.

Jag som driver firman heter Anniqa Löfgren och det hela började med att jag tillverkade lite salvor och annat klet för husbehov nån gång 1997-98. Dottern som var liten hade eksem och plötsligt en dag fick jag ett recept på ringblomssalva i min hand. Salvan var rätt simpel i sin sammansättning men fungerade jättebra utan att svida eller irritera huden. Jag fick blodad tand och testade att göra en massa olika hopkok med mer eller mindre lyckat resultat. Efter några år som hemkokare gick jag en aromaterapeututbildning på Aromainstitutet i Gävle för att lära mej mera om det jag stoppar i burkarna och där fastnade jag för att jobba med behandlingar. 

Det är roligt att utbilda sej så jag har gått lite örtkurser, lärt mej flera typer av behandlingar så förutom aromamassage kan man komma till mej på koppingmassage, hotstonemassage, energimassage eller varför inte en kombination av massagebehandling och ansiktsrengöring med akupressurtryck! Läs gärna mera om behandlingarna här!

Sedan 2013 lever jag på min verksamhet och trivs fint med det. Vissa delar av året jobbar jag mest med behandlingar men ibland blir det mera aktivitet runt produkterna då jag åker på mässor och marknader. Kom gärna och hälsa på mej om jag är på en plats nära dej!


Jag är ansluten till Wellnet, ePassi, ActiWay, benify och Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. 


Tid för behandling bokar du enkelt via Bokadirekt eller så ringer du/SMS:ar på 070-346 28 17