Mina behandlingar

2006-2007 utbildade jag mej till diplomerad aromaterapeut på Aroma Institutet i Gävle och jag har aromaterapi som grund i de flesta av mina behandlingar. Just nu pluggar jag dessutom till Livsstilscoach och försöker öka min förståelse för bra kost, sunda vanor, balans mellan rörelse och vila mm. 


Till mej kan man komma på AROMAMASSAGE som är en skön och avslappnande massageform där man använder sig av personlig anpassade eteriska oljor utifrån hur du mår i kropp och knopp. 

HOT STONE MASSAGE, en fantastiskt trevlig massageform med varma stenar. Denna behandling kan kombineras med de eteriska oljorna från Aromamassagen eller utföras med en neutral olja.

KOPPINGMASSAGE är en massageform där jag använder mej av gummikoppor för ökad cirkulation, lymfdränering och muskelavslappning. Koppningen kan användas antingen med en neutral olja eller med eteriska oljor för ökad effekt.KROPPSANALYS/TANITA-VÄGNING -Analys av kroppssammansättning

Nu kan du få veta hur det ligger till med balansen i kroppen.

Det som visas på en vanlig våg är den totala vikten av allt vi består av men nu kan vi ta reda på hur mycket vätska, muskler och fettmassa din kropp består av. Den här analysen kan hjälpa dej att se om du ligger bra till fysiskt eller om det är dags att göra någon förändring. Förutom dina nuvarande värden får du även information om rekommenderad och önskvärd fettprocent och vikt. Mätvärdena ger dig en snabb och tydlig överblick över din fysiska status just nu.

Vi går igenom ditt resultat och om du vill kan vi sätta upp lite mål för att eventuellt komma i bättre form.

Med en Tanita-våg mäts

  • Vikt -BMI (Body Mass Index) -Förhållandet mellan längd och vikt
  • Kroppsfett och hur mycket av det skadliga bukfettet du har
  • Vatten
  • Muskelmassa -Din fysiska graderin
  • Benmassa
  • BMR (Basal Metabolic Rate)
  • -Din grundförbränning, kalorier i vila
  • Din metaboliska ålder

För att mäta din kroppssammansättning står du barfota på en våg och och håller i handtag som är försedda med elektroder. Detta är som att stå på en helt vanlig våg och samtidigt hålla i ett rockrep ungefär. Inget märkvärdigt alltså.

Jag utbildar mej just nu till Livsstilscoach och hoppas på att mer och mer kunna ge goda råd om hur man hittar balansen mellan rörelse och vila och att få till det med kosten så vi håller oss friska och sunda länge!


Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är ansluten till Wellnet, ActiWay, Benify, ePassi och Bokadirekt.

Bokar din tid gör du enklast via Bokadirekt.se, Här har du en dirkektlänk till min bokningssida: http://hemkokat.bokadirekt.se